Сучасні методи і засоби дезінфекції: 19 жовтня семінар у Хмельницькому

Пропонуємо вашій увазі лекційний курс по санітарно-гігієнічній обробці приміщень і захисту від інфекцій для керівників, лікарів, медичних сестер, фахівців з дезінфекції і прибирання приміщень:
Інфекційний контроль, сучасні методи та засоби дезінфекції.
Дата проведення: 19 жовтня о 10.00
Місце проведення: м.Хмельницький, вул.Свободи, 1а, “СВ-клуб”, конференц-зал, ІІ поверх.
Попередній запис – обов’язковий.
Контакти: 050 376 37 92, 068 206 58 69, 0382 76 57 26, або напишіть нам Зворотній зв’язок.
Програма семінару:
- Проблеми інфекційного контролю з урахуванням особливостей Закладів Охорони Здоров’я.
- Правила проведення санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів в Закладах Охорони Здоров’я та стоматологічній практиці.
- Гігієнічні заходи при ВІЛ, гепатит В і С, туберкульозі та ін.
- Алгоритми епідемічно безпечних гігієнічних заходів і процедур:
- правильна підготовка персоналу до роботи;
- засоби індивідуального захисту (маска, халат, окуляри, шапочка, фартух);
- дезінфекція та обробка рук медичного персоналу – правила обробки рук згідно з європейськими нормами;
- дезінфекція та очищення поверхонь – які поверхні дезінфікувати, а де досить тільки миття;
- підготовка робочих місць, кабінету, операційних і обладнання до роботи;
- обробка та дезінфекція робочих місць після прийому, після закінчення робочого дня;
- дезінфекція та очищення виробів медичного призначення та інструментів;
- етапи і помилки дезінфекційних заходів.
Про лектора:
Рудольф Тренкеншу (Німмеччина), представник фірми Orochemie.
Orochemie – це сучасний виробник хімічної та фармакологічної продукції. Компанія була заснована в 1965 році. Входить до складу концерну Durr Dental.AG.
Orochemie виробляє дезінфікувальні та чистящі засоби для різних сфер споживання: лікувально профілактичних установ, клінік, медичних дослідних установ, косметологічних салонів, стоматологічних клінік, клінінгових компаній, пралень, дитячих садків, шкіл, реанімацій та пожежних, ветеринарів, підприємств громадського харчування і т. д.